Bænke og kabinetter

Clean-Vent ApS udvikler og bygger bænke og arbejdskabinetter efter ønske, og besidder stor ekspertise i udvikling og fremstilling af beskyttede arbejdspladser og kabinetter til opbevaring af kemikalier og potente stoffer.

Alle vores bænke og kabinetter udvikles i tæt samarbejde med kunden og en udtalelse fra arbejdstilsynet (AT) indhentes altid i forbindelse med en udviklingsopgave.

Bænkene produceres primært i rustfrit stål og hærdet glas, men kan leveres helt eller delvist i andre materialer.

Behovet for, eller ønsket om, en specialfremstillet bænk eller et kabinet, kan være affødt af trange plads- eller adgangsforhold, ønsket om optimal pladsudnyttelse, specielle tilsagn fra bl.a. arbejdstilsynet vedr. arbejdshøjder, tunge løft etc., eller, som oftest, foranlediget af ønsket om indbygning af særligt udstyr.

Særligt udstyr for bænke kan f.eks. være aftapningsflasker og -dunke, udslagssektioner og spilddunke, optisk udstyr og specielbelysning, måleinstrumenter af enhver type og størrelse samt opspændings- og hjælpeudstyr.

Vores bænke kan udstyres med manuelle eller fuldautomatiske indbyggede løfteanordninger til udstyr, således at tunge løft kan undgås, når f.eks. væskebeholdere skal skiftes.

Benyttes en bænk (eller en beskyttet arbejdsplads) af flere brugere, forsynes bænken med hydrauliske ben således, at bænken ved et tryk på en knap, kan indstilles i den ønskede arbejdshøjde og en ergonomisk korrekt arbejdsstilling kan opnås.

 

 

 

 

   
Clean-Vent ApS   Tlf:   +45 44 91 62 44
Vasekær 2    
DK-2730 Herlev   e-mail:   air@clean-vent.dk